Annadiva Swim Second Drop

Januari 27, 2023

De eerste lancering is een groot succes! Na alle enthousiaste reacties zijn we benieuwd naar jullie reacties over het tweede deel van de nieuwe Annadiva Swim collectie. Een collectie met frisse kleuren, zomerse printjes en luxe stoffen. In deze blog lees je meer over het tweede deel van de collectie.

In het tweede deel van de collectie vind je naast trendy kleuren ook een zomerse bloemenprint. Bij het zien van deze collecties krijg je direct zin in de zomer! Naast nieuwe modellen shop je ook een bekende favoriet in een nieuwe kleur; de Lizzard collectie. Ook bij de collecties van deze tweede drop is de maatboog uitgebreid en zijn er nieuwe modellen toegevoegd.

Lizzard – Black

I never want summer to end! De Lizzard collectie is een favoriet van velen en keert dit seizoen terug in een nieuwe kleur. Deze fijne collectie is dit jaar verkrijgbaar in de kleur Black. Liefhebber van effen zwarte badmode? Dan is de Lizzard collectie wat je zoekt! De hoogwaardige structuurstof zorgt voor een luxueuze uitstraling. Naast bikini’s vind je in deze collectie ook een prachtig badpak.

Bali - Cerise

Tropic like it’s hot. De Bali collectie shop je deze zomer in de kleur Cerise. Deze zomerse collectie is voorzien van een trendy batik bloemenprint. De roze bloemenprint op een witte achtergrond is perfect voor de zomer! De collectie is geïnspireerd op de prachtige sari batiks uit Indonesië. Maak je tropische look helemaal af met de bijpassende pareo en haarband.

Cherry Pink – Cerise

It’s tan o’clock. De Cherry Pink collectie is perfect voor een dagje zonnen op het strand. Deze collectie is verkrijgbaar in een frisse zomerse kleur, welke mooi contrasteert bij de huid. Speels en vrouwelijk, dat is de Cherry Pink collectie. Mix en match jouw favoriete voor dé perfecte bikini.

Sunset – Cerise

The Sunday of summer. De onweerstaanbare lurex patroonstof zorgt ervoor dat je straalt in de Sunset collectie. Deze stof is ontstaan met veel aandacht voor elegantie en klasse. Deze collectie is perfect voor zonnige stranddagen én ons favoriete moment van de dag; de zonsondergang. Je shopt deze Sunset collectie in een frisse kleur.

Welke collectie is jouw favoriet? Je shopt de Annadiva Swim collectie nu exclusief online en in de winkels van Annadiva. Stay tuned! Dit is namelijk nog iets alles! Abonneer je op onze nieuwsbrief en houd onze socials in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van de nieuwe collectie!